Knjigovodstveni servis Frivan usluge - kontakt:
Pon-pet: 08:00 - 16:00

Cijene knjigovodstvenih usluga ovise o dosta faktora:

  • Vašoj djelatnosti
  • obimu poslovanja
  • broju zaposlenih
  • broju dokumenata
  • broju osnovnih sredstava
  • jeste li u sustavu PDV-a isl.

I zato ih je teško definirati i formirati bez konkretnog poslovnog zahtjeva i nakon ugodnog i neobaveznog razgovora s nama.

Kako bi Vam malo olakšali i dali neke smjernice o mogućim troškovima knjigovodstvenih usluga, iznad možete pronaći 4 prosječna orijentacijska modela prema vrstama djelatnosti. Modeli su orijentacijski i nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, ali Vam mogu otprilike predočiti okvire cijena knjigovodstvenih usluga.

Kako bi mogli ipak znatno preciznije formirali potencijalnu cijenu knjigovodstvenih usluga, za Vas smo napravili kalkulator (ispod) osnovnih i najčešćih knjigovodstvenih usluga pomoću kojeg (ako znate potrebne podatke) možete vrlo precizno izračunati cijenu koja se onda ne bi puno razlikovala od one koju bi zajedno definirali na zajedničkom sastanku.

Uzmite si malo vremena i poigrajte se kalkulatorom. Ukoliko Vam se sviđa "matematika", slobodno i neobavezno ispunite kontakt podatke po želji i pošaljite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku i iznenaditi Vas s još pokojim "asom" iz palete našim usluga i pogodnosti. Ako niste ljubitelj kontakt obrazac, jednostavno nas nazovite na 091/2603974 ili nam pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

PROMJENITI KNJIGOVODSTVO JE LAKO, SAZNAJTE VIŠE KAKO

KNJIGOVOĐA bi trebala biti OSOBA OD VAŠEG NAJVEĆEG POVJERENJA budući njoj predajete vođenje poslovnih knjiga svoje tvrtke koja je mnogima i egzistencija.

/slobodno pročitajte ovo još jednom i dobro si zamislite/

Pojavi li Vam se ikada zrno sumnje jer je Vaš knjigovođa na Vaše upite počeo "dribljati", velika je vjerojatnost da nešto ne "štima". Ne oklijevajte i ne čekajte predugo jer Vas čekanje može skupo koštati, a radi sve i o Vašoj egzistenciji.

Doduše među poduzetnicima prevladava "fama" kako je promjena knjigovodstvenog servisa mukotrpan proces.

Da li je to stvarno tako? Naravno da nije.

Promjena knjigovodstva može proteći lagano i bez problema kada imate pravog knjigovodstvenog partnera uza sebe koji zna što mu treba i koji zna to "glatko" odraditi.

KLIKNITE na SAZNAJ VIŠE i pročitajte više o tome kako "glatko" promijeniti knjigovođu koji nešto "driblja"

PROMJENITI KNJIGOVODSTVO JE LAKO, SAZNAJTE VIŠE KAKO

Frivan usluge osiguranje od knjigovodstvene odgovornosti

OD ODGOVORNOSTI I KNJIGOVODSTVENO-RAČUNOVODSTVENE DJELATNOSTI